30 juli 2011

En hösttermin är på ingång men djuren fokuserar på utgång

Det var länge sedan Grävlingen putsade tassarna och knackade ner ett inlägg på Tomatbloggen. Om detta beror på avsaknaden av ett fungerande gryt eller om det beror på tillverkningen av den nu inlämnade och godkända kandidatuppsatsen låter Grävlingen vara osagt utan fokuserar på här och nu. Nedan följer lite tankar om den stundande terminen.

Snart är det dags att komma igång med "det vanliga" livet igen. Ni vet det när man går upp lagom till föreläsningen som börjar kvart över tio, man släpar sig igenom ett par trötta föreläsningar varje vecka, man läser i sina kursböcker och man går ut på Uppsalas studentnationer.

Detta brukar man kuna göra vilt påhejade av goda vänner i liknande situationer med liknande intressen. Frågan är då vilka som "checkar in" höstterminen 2011. Vi vet redan att Majssnok försvinner till Sydamerika, Läppbjörnen till London, Get med största sannolikhet till Balkan, och Labradoren till Frankrike. Vilka är kvar? Jo, Grävling tror att han tillsammans med Bäver, Varg och förhoppningsvis en del nyfunna djur kommer att ha en strålande termin med mycket skvaller, dumheter och annat som är värt att blogga om. Hur som, faktum kvarstår. Djur sökes!

Följande djur söker:

* Någon manlig person som i sitt verkliga liv heter Melin, i efternamn. (Her(r)melin)
* Ett Lejon, med catchphrasen "Heter det ett eller en rätt lejon? - Nej! Det finns inga rädda Lejon".
* Alla typer av söta gnagare är välkomna.
* En Häst. Alla grupper behöver en häst.

Och slutligen en hälsning till alla som ska ut och fara, alla som ska spika (läs: få G på) hösten tentor och alla som planerar att svepa några bägare på Orvars i höst.

Ingenting kan tämja Räven i dig...

3 kommentarer:

  1. Svampen!Icke att förglömma...I övrigt håller jag med dig Grävling, kommer bli en grym termin! /Varg

    SvaraRadera
  2. Ja, hallå. Hur kan du glömma Svampen?!? :( Vi ska allt se till att detta ska bli en bra höst! /Fröken Svamp

    SvaraRadera